AVIS LEGAL HECO

En compliment del que preveu l’article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la informació i Comerç Electrònic, s’informa que HECO.ES es un domini de la empresa INDUSTRIES CONESA S.L. amb domicili social a Figueres, Ctra. Nacional IIa, Km 4,3, amb CIF B-17038233 i inscrita en el Registre Mercantil de Girona en el foli 147, fulla GI-3025, inscripció 1. Pot contactar amb nosaltres a través del telèfon 972503055 o bé a la adreça de correu electrònic info@heco.es

Propietat intel·lectual:

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en el lloc web sense prèvia autorització de INDUSTRIES CONESA S.L.

Normes d’utilització:

El usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc web així com dels continguts i serveis, de conformitat amb la legislació aplicable en cada moment, la moral i bones costums generalment acceptades i l’ordre públic. Queda prohibida realitzar, per la seva part, qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts d’aquesta web o un mal funcionament de la mateixa, incloent la introducció de virus o similars.

Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les seves dades personals s’incorporaran a fitxers e titularitat de INDUSTRIES CONESA S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació i elaborar els Pressupostos que es puguin sol·licitar. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició contemplats per Llei, poden dirigir-se mitjançant carta a Ctra.   N-IIa Km 4,3-17600 FIGUERES-GIRONA (ESPANYA). Ref. Protecció de dades.