ABRIL 2022

 

En el 2020 varem realitzar una optimització energética en el sistema d’enllumenat en totes les nostres instal·lacions mitjançant tecnologia LED.

JUNY 2021

 

La nostra tasca en dissenys integrals, personalitzats, segueix essent un referent dintre del món industrial.

Aportem solucions per millorar les instal·lacions i incrementar la producció.

 

DECEMBRE 2020

 

Durant aquest any hem segit realitzant projectes especials per els nostres clients i desenvolupant productes nous per incorporar en el nostre catàleg general.

DECEMBRE 2019

 

Al llarg d’aquests últims anys la nostra cartera de clients engloba marques reconegudes internacionalment. Realitzant per ells projectes integrals en renovació de moble industrial i equipant noves instal·lacions.

ABRIL 2019

 

A Sabadell (Barcelona) un distribuidor va preparar una presentació de marques a la qual varem tenir el plaer d’assistir per presentar els nous productes d’aquest 2019.

Destaquem el desenvolupament de productes per tallers en les nostres noves series, el mercat actual no s’adapta al producte si no que deu ser el producte que s’adapta a les necessitats que tingui la industria on van dirigits.

Alguns dels productes que es varen poder veure són:

SERIE  ALL IN ONE ( Workoffice compacte multifuncional )

SERIE 151 ( Carros de taller per poder tenir-ho tot a mà durant la feina )

SERIE WORKOFFICE ( Mobles modulars per poder configurar segons les necessitats )

SERIE 112 amb sistema hidràulic o motor elèctirc (Bancs de treball ergonòmics)

MARÇ 2019

 

Varem estar presents a la fira de Lyon per poder presentar les novetats de producte en les que l’equip de I & D, estaba treballant.

HECO, segueix invertint en el equip d’Investigació i Desenvolupament de forma permanent per poder satisfer qualsevol necesitat que es presenti en el mercat.HECO, I ofereix al client final mès gamma de producte segons les necessitats actuals que presenten les indústires.

Tot l’equip Comercial i d’Oficina Tècnica varem assistir per poder veure les tendències europees dintre de les indústries. Ens va acompanyar el nostre Director General que sempre està present en el Disseny i Desenvolupament dels nous productes.